Bob van de Velde
De Broodbode

Home  >  Testimonials  >  Bob van de Velde

“Het begon in een achtertuin aan de Soendastraat. Daar werden in 2008 voor het eerst lekkere, luxe broodjes gebakken en belegd voor bezorging bij bedrijven die hun klanten iets goeds wilden voorschotelen. Inmiddels heeft De Broodbode drie vestigingen - waarvan één buiten Enschede.”

“En klanten komen tegenwoordig ook náár De Broodbode. Om er te lunchen of bestellingen af te halen. Bob van de Velde heeft de wind er goed onder en is daar zichtbaar trots op. “Er zijn serieuze plannen om in meer steden open te gaan. Vaak zie je franchises van buiten in Enschede verschijnen. Wij willen het eens omdraaien.”

“De Broodbode participeert ook in The Upperside. Een prachtig monumentaal pand waar in nauwe samenwerking met de vastgoedeigenaar en de gemeente verschillende jonge ondernemers huizen. Een project dat Bob met trots vervult. “We hebben het in Enschede erg goed voor elkaar. Grote ketens die veel publiek trekken. En daarnaast leuke kleinschalige en gedurfde initiatieven met een rauw randje. Het leeft hier.”

Meer testimonials

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP