Danny Nijland
Logic4

Home  >  Testimonials  >  Danny Nijland

“Ik was nog maar 15 jaar toen ik al druk bezig was met handel. Ik vond het leuk om te verkopen via de krant, een online marktplaats bestond toen nog niet. Dat groeide hard en al snel opende ik een webshop. Dat was één van de eerste in Nederland! Maar na een tijdje werd het te druk, en ontwikkelde ik software om een aantal processen te automatiseren. Dat dit een gouden kans was werd al snel duidelijk. Met de doorontwikkelde software startte ik het bedrijf Logic4 en in 3 jaar groeiden we van 4 naar 23 werknemers, en in 2017 verwachten we te groeien naar 40. De combinatie van de bedrijfssoftware en webshop in één systeem/pakket is nog steeds uniek in Nederland.”

Perfect match
“Ik ben geboren in Enschede en opgegroeid in verschillende delen van Twente. Ik heb wel eens overwogen om naar Amsterdam te gaan, maar uiteindelijk past de Twentse manier van zakendoen veel beter bij mij. De mentaliteit van Enschede past ook perfect bij Logic4: innovatief, gedreven en nuchter. Via de verschillende business clubs in Enschede krijg ik inspiratie en de kans om te sparren over mijn persoonlijke en strategische ontwikkeling. De openheid, de wil om elkaar te helpen en de diversiteit aan netwerkbijeenkomsten zijn absolute plussen.”

Op zoek naar nieuwe huisvesting
“Vanuit Enschede zien wij de ruimte om onze (internationale) ambitie en groei te realiseren. We zijn nu op zoek naar een nieuw pand, en willen een vernieuwende en inspirerende werkplek bieden aan onze medewerkers. Met bijvoorbeeld een fun room, een eigen kok en drone hal.

Een andere leuke uitdaging is ook: op korte termijn passend personeel vinden. Enschede biedt met Hogeschool Saxion en de Universiteit Twente goed opgeleide werknemers voor Logic4. Andere bedrijven weten dat ook, dus we moeten er snel bij zijn!”

Meer testimonials

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP