Paulina Kramer
Oekepoek

Home  >  Testimonials  >  Paulina Kramer

 

Bijna elk weekend zitten de twee kamers en twee luxe appartementen van het kleinste hotelletje van Enschede vol. Bed & Breakfast Oekepoek aan de Walstraat is een succesverhaal. “Shoppers, jonge Duitse stellen op stedentrip, zakenmensen en toeristen van alle continenten. Er is overduidelijk veel vraag naar overnachtingen in Enschede”, stelt Paulina Kramer van Oekepoek tevreden vast.

“Ik hoor regelmatig dat ze Enschede een hele leuke stad vinden. Kleine straatjes, waar veel valt te ontdekken. Maar ook de grootstedelijkheid van de stationsomgeving. En natuurlijk Roombeek met haar cultuur en architectuur.”

Enschede is een stad met een positief ondernemingsklimaat vindt Kramer. “Er wordt veel onderling samengewerkt. Naast onze B&B organiseren we vanuit Oekepoek een kinderkookclub. Het was niet erg moeilijk om winkeliers te vinden die daarin mee wilden participeren. En voor Hapje Stapje - een culinaire rondwandeling in de binnenstad - hoefde ik maar acht restaurants te bellen. Diezelfde mentaliteit zie je ook bij de gemeente. Het Ondernemersloket heeft ons enorm geholpen. Er heerst hier een mentaliteit van doen.”

Meer testimonials

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP