Taco Potze
GoalGorilla

Home  >  Testimonials  >  Taco Potze

"Tijdens mijn studie werkte ik bij een bureau voor online marketing in Enschede. Al snel vroeg ik me af wat die marketing investeringen nou eigenlijk opleveren. Is het wel een verbetering voor de gebruiker? En wat levert het financieel op? In 2008, het begin van de economische crisis, werd die laatste vraag alleen maar belangrijker. Co-founder Mieszko Czyzyk en ik startten samen onze eigen onderneming, met meer focus op de gebruiker en het rendement van de investering. GoalGorilla was geboren."

Creatieve vrijheid
"Zelf ondernemen trok me al langer. Terwijl ik nog

studeerde aan de Universiteit Twente begon het al te kriebelen. Toen vooral vanwege de vrijheid om zelf je dag in te delen qua tijd en inhoud. GoalGorilla groeit hard dus die vrijheid in tijd is er nu niet altijd meer. Maar creatieve vrijheid des te meer en dat is een enorme drive voor mij. GoalGorilla was winnaar van de Dutch Interactive Award 2015 voor het ontwikkelen van een uniek online social network voor Greenpeace. Dat platform was zó succesvol dat we het nu doorontwikkelen. Bijvoorbeeld voor de Verenigde Naties in New York en een vrijwilligersorganisatie in San Fransisco. As we speak wordt het platform vertaald naar het Japans. Gaaf toch? Die wereldwijde impact geeft me echt een kick."

Grenzeloos online
"We hebben nu kantoren in Enschede, Amsterdam en Oekraïne. Ons hoofdkantoor blijft in Enschede: het leven is hier goed en de kosten relatief laag. Daardoor kunnen we onze medewerkers een goed salaris bieden en een prachtige werkplek in het centrum. En ja, hier in Enschede zijn dé slimme ICT mensen! Een ander groot voordeel is dat medewerkers hier erg loyaal zijn, en wij bieden ze een innovatieve en inspirerende werkomgeving. Door optimaal gebruik van online tools voor samenwerking zijn grenzen niet aan de orde, GoalGorilla verovert de wereld vanuit Enschede."

Meer testimonials

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP